Tim & Thijs

Tim Goditiabois en Thijs De Clus vormen een doorsnee cabaret duo met de weinig originele naam ‘Tim & Thijs. Hun muziekspel is matig en hun zangcapaciteiten gemiddeld. Ze blinken niet echt uit in het schrijven van teksten en ze zijn niet uitzonderlijk grappig.

Eigenlijk zijn ze niet zo bijzonder goed.

De instrumenten die ze gebruiken zijn van doorsnee kwaliteit en het is maar zeer de vraag of ze zich enigszins onderscheiden van het modale cabaret in Vlaanderen en Nederland. Ook de pers is niet echt enthousiast. Er is nog geen enkel artikel over het duo verschenen en ze zijn nog nooit op tv geweest. Maar, ze doen het voor het geld en dat maakt veel goed.

Ze waren zelf dan ook heel verbaasd toen ze de publieksprijs wonnen van het Utrechts Kleinkunstfestival 2012. Maar ja, het is dan ook niet echt een prestigieus festival en het publiek was nogal doorsnee. Bovendien heeft u zelf waarschijnlijk ook nog nooit van dit duo gehoord. Maar laat dat nu net de reden zijn waarom u deze voorstelling niet mag missen!

Tim Goditiabois is gekend van cabaret duo ‘Ter Bescherming van de Jeugd’ dat in 2007 Cabareteske 2007 , in 2008 het Utrechts Cabaretfestival en het Leids Cabaretfestival won. Thijs De Clus maakte met ‘Zender’ reeds 2 muziekalbums die opgepikt werden door Radio 1. Hij had op Radio 1 een hitje met ‘Lux’. Hij haalde in 2011 de halve Finale van ‘The Nashville International Songwriting competition’. Zijn laatste cd ‘Sunday Kids’ werd geproduced door John Parish .

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.