Vuile Huichelaar

Voor vrouwen die ons al kennen:

De afgelopen vier jaar hebben we met veel plezier en overtuiging en warmte en liefde gewerkt met onze muzikanten Astrid Akse en Nicolaas Duin. Ze hebben de sterren van de hemel gespeeld en we hebben wat afgelachen met elkaar. Maar Vuile Huichelaar vroeg om een nieuwe uitdaging en die zit voor ons in de muziek.

We hebben dus muzikanten gezocht die andere instrumenten bespeelden. We hebben die muzikanten ook gevonden. Het zijn Arend Bouwmeester en Christan Grotenbreg. Fantastische mannen die hun mannetje staan en hun sporen verdiend hebben in theaterland. Ze spelen contrabas, saxofoon, klarinet, gitaar, toetsen, accordeon en…zingen ook een deuntje.
Dat wordt genieten dames!

Voor vrouwen die ons nog niet kennen:

Paulette Willemse en Saskia van Zutphen werken al samen sinds ze elkaar leerden kennen op de Akademie voor Kleinkunst in 1983. Ze hebben elkaar nooit meer los gelaten en laten een spoor van diverse theaterprogramma’s achter.

Begonnen als de groep De Meisjes met Stuck with a fantasy, meteen beloond met een Zilveren Harp en via de Dutch Swing College Band, Gerard Joling, Koos Mark Big Band, Het Eurovisie Songfestival en alle televisie-programma’s die daarbij hoorden, maakten ze furore als de groep Mrs Einstein.

Inmiddels zijn ze sinds 2008 met de ‘niets-dekt-de-lading-feel-good-meezing-cabaret-show’ Vuile Huichelaar op tournee. En is Vuile Huichelaar 4: we zullen doorgaan! uw eerste kennismaking met de dames en hun twee muzikanten, dan bent u vanaf dat moment verloren. U zult zingend het theater verlaten en nog lang nagenieten van een show die niet makkelijk uit te leggen is. Het is werkelijk een ervaring.

Tot in het theater allemaal.

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.