Reijn en Goed

Reijn en Goed bestaat uit theatermakers Renate Reijnders en Kim Goedegebure. Zij leerden elkaar kennen op de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem, waar zij in 1997 afstudeerden.

Als cabaretduo Reijn en Goed wonnen zij in 2000 het Leids Cabaret Festival met hun theaterprogramma ‘Glad IJs’.

Sindsdien touren ze door Nederland om elke schouwburg onveilig te maken en inmiddels hebben ze vier cabaretshows op hun naam staan. Ook waren zij te zien met Arie Koomen (Lama’s) en Edo Brunner (BNN) in de comedy ‘Een avondje Bergkamp’.

Naast theatervoorstellingen voor schouwburgen en festivals, maken zij ook theater voor het bedrijfsleven. Zo ontstond onder andere de korte humoristische voorstelling ‘Iedereen directeur!’ en ‘Bla Bla Bla voor Beginners’, een voorstelling over communicatie.

Reijn en Goed onderscheidt zich door hun dynamische, muzikale en directe aanpak waarbij de betrokkenheid van het publiek wordt opgezocht. Hun scherpe humor en stijl doet denken aan het Britse duo French and Saunders.

Discografie:

2007: “De liedjes van Reijn en Goed”

Videografie:

2007: DVD “Hard slikken”

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.