Michel en Tim

Michel Doodeman is geboren in Amsterdam. Als jong ventje begon hij met acteren in diverse commercials. Op 17-jarige leeftijd belandde hij solo in de halve finale van het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival. Overigens: samen met Tim strandden ze in de eerste ronde, maar dat terzijde. Later, tijdens Michels studie Media&Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam, volgden nog meer optredens op diverse open podia.

Tim Niehe is een enorme sportfanaat. Hij is dan ook helemaal op zijn plek bij Zappsport, waar hij redacteur is. Ook heeft hij een boek geschreven over elf spelers die slechts één keer in het Nederlands elftal speelden. Hij heeft met een aantal vrienden met een eigen cabaretvoorstelling het Betty Asfalt Complex uitverkocht.

In 2016 besloten ze de komedie krachten te bundelen om vervolgens met wisselend te succes te schitteren. Zoals op de parade en in andere theaters.

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.