Vincent Geers

Vincent Geers is theatermaker/stand-up comedian. In 2007 studeerde hij af aan de opleiding Theaterdocent in Amsterdam. 3 maanden later won hij zowel de jury als publieksprijs van het Cameretten Festival in Rotterdam.

“Onder Controle” was zijn eerste avondvullende cabaretvoorstelling waarmee hij door het hele land heeft gespeeld. Daarna volgde de programma’s ‘Het is tijd’ en ‘je moet het maar durven’.

Naast cabaretvoorstellingen maakt hij theatervoorstellingen, schrijft hij voor theater, film en televisie, doceert en regisseert hij zowel in het cabaret als in het toneel. Vincent is onder andere vaste workshopdocent bij het Cameretten festival.

Als stand-up comedian is hij een van de vaste bespelers van het Comedycafé Amsterdam, speelt hij in theaters, poppodia, café‘s en op festivals als: Lowlands, het Amsterdam Comedyfestival en Laughing Matters.

Sinds 2007 speelt hij ook voor de Nederlandse expats in het buitenland. Zo speelde hij in onder andere Tokyo, Jakarta, Thailand, Vietnam, Hongkong en op Curaçao.

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.