Patrick Sytsema

Patrick Sytsema is cabaretier en theatermaker. Hij studeerde Marketing, maar vond uiteindelijk zijn hart op de Koningstheateracademie. Sinds zijn afstuderen speelde hij in diverse internationale theaterprogramma’s mee, waaronder Club Cabaret, een multidisciplinaire voorstelling over engagement.

Naast bovenstaande is hij Hoofd Producties bij het productiehuis KTAProducties, Zakelijk Coördinator bij Theatergezelschap MINOUX, presentatiecoach en dagvoorzitter.

Benieuwd naar een samenwerking? Laten we een biertje doen…

Patrick reist de wereld af. Zoekend. Naar talen, culturen, andere karakters. In de hoop ergens te landen en zich thuis te voelen. Maar botsend tussen Marokkaanse massages en Tsjechische tradities waant hij zich verder weg van (t)huis.

Er wordt over hem gezegd dat hij karakterkapitaal bezit. Dat zijn eigenschappen die je doelbewust kan inzetten voor eigen gewin. Dat klinkt smerig en fout, maar is dat het ook? Het lijkt hem namelijk voor de wind te gaan. Leuke lach, goed pak en weelderig haar. Maar er knaagt iets onder dat pak. Twijfel.

En dat is een risicofactor die lastig samengaat met kapitaal. In tijden van onzekerheid kan kapitaal immers groeien, maar ook noodlottig afbrokkelen…

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.