Irene van der Aart

Irene van der Aart is geboren in Haarlem. Na het VWO studeerde Irene Toegepaste Communicatie in Antwerpen. Daarnaast volgde ze, ook in Antwerpen, de theaterschool Teater Ten Tog

Ze maakte jarenlang deel uit van cabaretduo ROTS met Paulien Cornelisse. In 2005 stond Irene in de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. In maart 2007 is haar eerste avondvullende solocabaretprogramma ‘Groots en Meeslepend’ in première gegaan, later gevolgd door de plattelandsvoorstelling ‘De Boer op’. Haar voorstelling ‘Aanmodderen’ is eind 2015 in première gegaan.

Ze werkt al nu al geruime tijd als actrice, cabaretière, zangeres en theatermaker. Ze speelt haar eigen jeugdvoorstellingen samen met Hannah Borst onder de vlag van ‘Ziezus eigenzinnig theater’, zingt en speelt voorstellingen voor senioren in Theatergroep Mooi Weer en maakt deel uit van de improvisatiecabaret groep ImProActief, dat geïmproviseerd cabaret op maat maakt voor bedrijven en instellingen. Twee seizoenen speelt ze inmiddels bij het jeugdtheatergezelschap ‘Knofje, waar zit je?’ dat de grote theaters aandoet.
Daarnaast geeft ze workshops en trainingen en werkt ze als stemactrice.

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.