Michiel Peereboom

Michiel Peereboom speelt sinds het winnen van de publieksprijs op het Groningen Studenten Cabaret Festival overal en nergens, van de kleinste achterafzaaltjes tot de Kleine Komedie. Hij staat op het podium met een afwisselende mix van subtiele comedy, cabaret en oorspronkelijke liedjes. Soms ogenschijnlijk rustig en bedachtzaam, dan weer fel bizar en absurd, maar altijd ontwapenend, persoonlijk en als het even kan fijn slim. Hij improviseert graag waardoor geen voorstelling gelijk is en op aanvraag schrijft hij zo nu en dan een geheel op maat gesneden lied. Naast de comedy-voorstelling komt er in 2010 een liedjesprogramma en gaat Michiel de studio in voor zijn eerste cd.

Daarnaast schrijft Michiel boeken, teksten voor andere cabaretiers en maakt hij comedy voor radio en tv. Zo was hij begin 2009 elke vrijdag te horen op Business Nieuws Radio. Ook publiceert hij cartoons en actuele internetfilmpjes die met enige regelmaat op tv worden vertoond o.a. bij De Wereld Draait Door. Momenteel maakt hij samen met Pieter Jouke humoristische filmpjes voor de theatershow 'De Muur on Tour'.
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.