Op Sterk Water

Op Sterk Water is een collectief van cabaretiers, acteurs en theatermakers, dat zich gespecialiseerd heeft in ImproCabaret. Op aanwijzingen van toeschouwers ontstaat een voorstelling die bestaat uit muziek en sketches, elke keer volledig nieuw en origineel.

Ze spelen ongeveer 150 keer, in theaters, op scholen, voor bedrijven en op radio.

Ze zijn van 2002 t/m 2004 te zien geweest op Lowlands en in het NPS televisieprogramma Zaal Hollandia. Ze openen traditioneel het studiejaar van de Hogeschool INHOLLAND voor ruim 1500 leerlingen in het nieuwe Luxortheater in Rotterdam en ze spelen tijdens de KIT week in Tilburg, waar ze zo’n 1900 studenten verwelkomen. Op radio Rijnmond en voor KRO radio verzorgden ze ImproRadio-uitzendingen en ze waren lange tijd tweewekelijks een succesvolle act in Comedy Club Toomler in Amsterdam. Op Sterk Water komt meerdere keren per seizoen voor in de programmering van van o.a. het Werftheater in Utrecht, theater Pepijn en Diligentia in Den Haag, het Isalatheater in Capelle aan den IJssel en Theater Zuidplein in Rotterdam. De voorverkoop voor onze voorstelling in Oss liep zo goed dat ze inmiddels zijn overgeboekt naar de grote zaal.
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.