VET Kindercabaretprint pagina
Kapot VET

Fotograaf: Anne van Zantwijk

Deze muzikale, bonte energie-boost met knettergekke acts en VETte humor levert hét bewijs dat muziekles niet voor iedereen is weggelegd, dat je ouders niet moeten dabben, dat ze VET vaak ongelijk hebben en dat bedtijd een stom woord is. In een circus-achtige revue jagen Jantijn, Sjamke en Nellerike van allerlei dromen na. Kinderen nemen een kijkje achter de schermen bij volwassenen en volwassenen bij de kinderen. Want zeg nou zelf, jij snapt soms toch ook helemaal niets van je ouders?!

VET neemt je mee naar een magische rommelzolder waarin niets moet, maar vooral heel veel mag: even geen regels, geen huiswerk, geen pianoles of voetbaltraining. Je mag lachen om ‘kapot’-grappige situaties en liedjes, zo hard als je durft!

Tekst en spel: Jantijn Prins, Sjamke de Voogd, Nellerike de Voogd | Regie en adviezen: Noël van Santen | Eindregie: Michaël van Buuren | Techniek: Ramses Nieuwenhuizen | Decor: Janneke van der Velden | Muziek: Rutger de Bekker en Joos van Leeuwen

De pers over Kapot VET:

“Een ijzersterk gespeelde voorstelling.” – Leidsch Dagblad

“Het is een feest om naar deze avonturen op zolder te kijken.” – Leidsch Dagblad

“Vraag gerust aan je ouders of je er heen mag. Mogen zij ook mee, hebben jullie samen een leuke middag!” – Cabaret.nl

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.