Amsterdams Kleinkunst Festivalprint pagina
Concours om de Wim Sonneveldprijs 2022

Fotograaf: Isabelle Wenzel

De zes halve finalisten van de AKF Sonneveldprijs strijden tijdens de halve finales om een plek in de grote finale in De Kleine Komedie. Na diverse selectierondes, een try-out tournee door heel Nederland, coaching van verschillende theatermakers en regisseurs en Keep an Eye Masterclasses, zijn de cabaret- en kleinkunsttalenten er klaar voor om hun programma in de Grote Zaal van Theater Bellevue te spelen.

In iedere halve finale treden er drie kandidaten op met een programma van ongeveer 30 minuten. Na afloop van de tweede halve finale maakt de juryvoorzitter de drie finalisten bekend.

De drie finalisten van de AKF Sonneveldprijs strijden tijdens de finale om de jury- en publieksprijs van de AKF Sonneveldprijs 2019 in De Kleine Komedie.

Wie van hen wint vanavond de felbegeerde AKF Sonneveldprijs? De prijs die eerder al eens gewonnen werd door o.a. Maarten van Roozendaal, Van der Laan en Woe, Louise Korthals, Peter van Rooijen en Yentl en de Boer. Neem tijdens deze feestelijke avond plaats op het pluche en maak kennis met de talenten van de toekomst!

De drie finalisten treden op met een programma van ongeveer 30 minuten. Na afloop maakt de juryvoorzitter de winnaar van de jury- en publieksprijs bekend.

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.