Mylou Frencken & Dorine Wiersmaprint pagina
Waagstukken

Fotograaf: Govert de Roos

Al jarenlang zijn wij collega’s en goede vriendinnen. Komend seizoen 19/20 bundelen wij voor het eerst onze krachten in de muzikale cabaretvoorstelling WAAGSTUKKEN. Net als in onze soloprogramma’s zal in deze voorstelling ‘het lied’ centraal staan. Wij begeleiden onszelf op piano en gitaar en bespelen daarnaast minder alledaagse muziekinstrumenten, zoals de madimba, melodica, uduh en cajon. De theatertour begint in september 2019 met een serie try-outs en op 30 november 2019 gaat de voorstelling in première in de Haarlemse Philharmonie.

Waagstukken – een theatervoorstellingn van Mylou Frencken en Dorine WiersmaWeggelopen mannen, aangebakken eieren, verloren kapitalen, lekke waterbedden: Geluk is Mylou en Dorine niet aan komen waaien. Maar de twee cabaretières hebben de schouders eronder gezet. Ze zijn gepokt, gemazeld en door de wol geverfd. Frencken en Wiersma krijg je niet meer klein.
Iedereen krijgt het van jongs af aan te horen: om iets te bereiken in het leven moet je durven. Maar wat is moed? Wanneer slaat lafheid toe? Waarom moet een mens M/V soms de spierballen laten rollen, en een andere keer die grote bek eens houden? Getuigt het van lef om je kwetsbaar te tonen? Zijn de losers misschien wel de nieuwe winnaars? Vragen waar Mylou en Dorine antwoorden op zoeken in deze voorstelling Want je hebt moed nodig. Om door te gaan –of om er voor eens en voor altijd mee op te houden.

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.