Bart Melief

In 1982 wordt Bart geboren in Tilburg. Na het voltooien van de achtjarige opleiding Internationale Betrekkingen en Internationale Organisaties in Groningen, wordt hij cabaretier.

Bart Melief is comedian/cabaretier, presentator en tekstschrijver. Hij speelde op diverse festivals in binnen- en buitenland en hoort sinds begin 2015 bij de harde kern van Comedy Café Amsterdam. Bart is gespecialiseerd in scherpe humor over actuele en maatschappelijke onderwerpen.

In 2014 was hij finalist van het Leids Cabaretfestival, in 2012 won hij het Leeuwarder Cabaretfestival en in 2010 kreeg hij de persoonlijkheidsprijs van het Groningen Studenten Cabaretfestival mee naar huis.

Op dit moment tourt Bart door Nederland met Klappen voor Bart, een autobiografische schoolvoorstelling over pesten. Daarnaast treedt hij regelmatig op als comedian of MC in de shows van het Comedy Café Amsterdam.

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.