Martijn Kardol

Martijn Kardol (1989) werd geboren in Barneveld. Hij vertrok op zijn 18e naar Londen, waar hij zijn eerste spel- en zanglessen kreeg, werkte in een jazzclub en werd fan van Arsenal.

LCF Finalistentournee

Als eerste cabaretier ooit won hij in één theaterseizoen alle prijzen tijdens het Groninger Studenten Cabaret Festival en het Leids Cabaret Festival. Zijn debuutprogramma ‘Bang’ werd overladen met lovende reacties en werd als klap op de vuurpijl genomineerd voor de ‘Neerlands Hoop 2018’.

Na een jaar op de Koningstheater Akademie studeerde hij Sociologie en Zweeds op de Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn studie trad hij voor het eerst op als comedian bij verschillende open podia door heel Nederland.

Martijn was elke week te horen met een column in de ochtendshow van Domien (NPO 3FM), was in de zomer van 2018 één van de gezichten van de Comedy Central Roasts en was iedere woensdag te zien met zijn eigen rubriek bij RTL Late Night met Twan Huys.





Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.