Said el Hassnaoui

Je hoort zijn naam wel vaker of je komt hem tegen op Twitter, Facebook, Linkedin, Hyves, op een verjaardag, ergens op een podium of gewoon op straat.

Said?!? Ja jou ken ik wel, maar waar ken ik je toch van. Ik zie je gezicht en naam overal, maar wat doe je nou eigenlijk. Voor veel mensen is hij eigenlijk net als Kim Kardashian, want net als haar kent iedereen hem, maar weet niemand wat hij doet.

Said el Hassnaoui ook wel bekend als WestSaid is een entrepreneur, muzikant en stand-up comedian. Als rapper behaalde hij de eerste prijs op een rapworkshop. Daarna zat hij in een rapformatie genaamd “N.O.T – Nooit op Tijd”. Niet lang heeft de groep bestaan en is Said solo gegaan.

Met zijn single “laat haar gaan” stond hij in de top 3 op Juize Fm/Radio 538. De stap van muziek naar stand-up comedy is groot, maar als je grappig bent ben je grappig. Wil je een grote comedian worden dan heb je lef, doorzettingsvermogen en een dieselauto nodig.

Na een aantal jaren van spelen en niet spelen is Said sinds januari 2013 fulltime bezig als comedian en organiseert hij met zijn bedrijf zijn eigen vaste comedy shows in binnen- en buitenland. In een jaar tijd heeft Said zich bewezen door onder andere een vaste comedian te worden van de Comedy Explosion en de Comedy Slam 2014 te winnen.

Said is een comedian bij wie je al moet lachen als hij opkomt. Hij pakt het publiek in met leuke anekdotes over zichzelf en met zijn hoge energie houdt hij het publiek met gemak in zijn ban. Said heeft gespeeld in Marokko, Belgiƫ, Duitsland en is een veel gevraagde comedian in Nederland.

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.