Victor Luis van Es

In eerste instantie oogt Victor Luis van Es erg rustig en nonchalant met een aangename dosis zelfverzekerdheid. In zijn hoofd is hij echter veel onrustiger, dit blijkt uit grappige observaties en anekdotes. Met zijn persoonlijkheid neemt hij je mee in zijn verhaal en weet hij de grootste en kleinste podia te vullen.

Victor heeft op de Amsterdamse Jeugd Theater School zijn eerste stappen op het podium gemaakt en merkte al gauw dat hij mensen aan het lachen maken het mooiste vond. Niet lang daarna maakte hij de overstap naar stand-up comedy/cabaret.

In 2011 deed hij mee aan het Leids Cabaret Festival, hij eindigde destijds in de halve finale maar kreeg lof van Jochem Myjer die tweette: “Victor Luiz van Es! 21 jaar en speelt zaal plat met meer dan stand-up! In 2013 volgde het Lowlands Festival en was hij datzelfde jaar te zien op TV in het populaire TV programma “The Comedy Factory” van Najib Amhali (RTL4). Per 2015 is Victor vast lid van het collectief Comedy Café Amsterdam.

Kortom, of je het nou cabaret wil noemen door de sterke verhalen en slimme inzichten, stand-up comedy door de vele grappen. Victor Luis van Es is leuk om te zien en weet zijn publiek te boeien en vermaken.
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.