Hans Gommer

Sinds zijn eerste optreden op 8 januari 2013 op het comedypodium van Tivoli Utrecht is Hans Gommer niet meer van het podium af te slaan. Veel mensen hebben met hem gepraat, geprobeerd te onderhandelen en zelfs gedreigd met fysiek geweld maar niks helpt….

Deze rasechte/grote/kale Utrechter (of is het nou Utrechtenaar?) is en blijft actief als stand up comedian, MC en organisator van open mics als: Comedy@Kargadoor (iedere 3e zondagmiddag van de maand in de Kargadoor in Utrecht).

In april 2014 werd hij met zijn filmpje, geïnspireerd door de slogan “comedy could save your life”, de eerste winnaar van de Young Talent-wedstrijd van het Utrechts International Comedy Festival (UICF). Daarmee verdiende hij een speelplek op het grootse comedyfestival van de Benelux.

Zijn humor laat zich het best omschrijven als: niet (volgens z’n vriendin) en zijn sportieve uiterlijk heeft hij met name te danken aan zijn trainingsjackie. Naast stand-up comedy is Hans ook actief als impro-speler o.a. in de groep KAAL.

Hans werd in september 2014 vaste gast van het Comedyhuis en zal regelmatig meegaan als vaste open spot bij het comedycollectief om zo de fijne puntjes van het mooie vak van de comedy te leren.

Hans “Mr. Utrecht” Gommer weet met zijn kalme (écht Utregse) stijl en gemakkelijke omgang met het publiek zelfs de stugste zaal aan het lachen te krijgen. Gommer is gevat, knuffelbaar, makkelijk in de omgang én…. gewoon f*ckin’ funny!

Deze ras-Utrechter staat zijn mannetje op het podium als comedian, maar is vanwege zijn vermogen om met íedereen een praatje te kunnen maken ook een goede Master of Ceremonies of presentator. Ruige bikergang of deftig congres vol Captains of Industries: deze grappenmaker kan met iedereen een feestje bouwen.

En da’s niet vreemd, want Hans Gommer is niet alleen comedian en MC maar ook een begenadigd speler in de wereld van de theatersport en is naast comedian en MC ook bij het Comedyhuis te boeken voor cursussen en workshops improvisatietheater.

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.