Edson da Graça

Deze Kaapverdiaanse Amsterdammer is al jarenlang een vast gezicht in het circuit als één van de meest energieke comedians in Nederland, wat hem meteen uniek maakt. Hij spreekt niet alleen met woorden, maar vooral ook met zijn lange lijf en zijn talloze blikken. Met tomeloze energie raast hij door het podium, grijpt je bij de lurven en laat je niet meer los tot je ongecontroleerd aan het schudden bent van het lachen.

Naast comedian is Edson ook presentator. Zo presenteerde het multitalent het tv programma Dutch Ridiculousness van MTV en warmde hij voor sterren zoals Bruno Mars, BeBe Rexha en Lady Gaga het publiek op bij de MTV EMA’s 2016 in Rotterdam.

In het winterseizoen 2018/ 2019 van het razend populaire programma ‘De slimste mens’ haalde Edson de finaleweek en werd hij de 5e slimste mens van Nederland.

In het theaterseizoen 2018/2019 staat hij door heel Nederland op de planken met zijn avondvullende onemanshow ‘WAKKER’. Check de speellijst en koop snel je kaartje!

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.