Maurice Mulderij

Mijn naam is Maurice Mulderij (1985). Muziek, sport en psychologie zijn erg belangrijk voor mij. Ik heb tot mijn negentiende gevoetbald bij een betaald voetbalorganisatie en ben, naast mijn muzikale bezigheden, werkzaam als Love Coach.

Passie voor muziek heb ik altijd al gehad. Zo rond mijn tiende begon ik met keyboard spelen, waarna piano snel volgde. Na het betaald voetbalavontuur, ben ik steeds meer gaan pianospelen, schrijven, componeren en zingen.

Al mijn hele leven ben ik gefascineerd door de liefde. Het maakt ons gelukkig en ongelukkig. Maar waarom? En wat is liefde eigenlijk in de meest pure vorm? En wat is het zeker niet?

Ik probeer met een realistische blik naar de liefde te kijken. Maar, wat is realistisch? Bijna iedereen vindt zichzelf een realist. Wanneer ik het doe, zie ik dat de liefde niet louter positief en lief is, maar ook meedogenloos en hard. Over alle ontdekkingen die ik doe over de liefde, vertel en zing ik in mijn theatercolleges als Love Coach. Ik vind het leuk om mezelf en anderen aan het denken te zetten en onze, vaak beperkte, kijk op de liefde te vergroten.

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.