Treez

Bron: www.comedycafe.nl

Stand-up comedian Treez, geboren te Amsterdam, maakt snel naam met zijn brutale, eigenzinnige humor. Hij verrast zijn publiek met zijn scherpe observaties, zijn verfrissende kijk op alledaagse dingen en zijn soms hilarische conclusies. Een bezoek aan New York in 1996 bracht de carrière van Treez in een stroomversnelling. Hij bezocht er talloze comedy clubs en raakte onder de indruk van de typische Amerikaanse stand-up comedy stijl.

Treez: “Muziek pakt mensen en hierdoor kan je als komiek je verhalen accentueren en versterken. Zo zet je voor het publiek een originele en gevarieerde show neer.”

Begonnen in 1997 in het Comedy Cafe waar hij nu nog vaak te vinden is als MC of act. Was 5 jaar lang de vaste MC van “Da Bounce Black Comedy Nights” in het Nieuwe de la Mar en de Kleine Komedie waar hij met grote namen uit de VS en op en achter het podium stond.

Treez heeft zijn roots in Suriname en dat is in zijn materiaal terug te vinden. ‘Te laat komen’ is een term die hij niet kent…maar er zijn meer termen waar hij nooit van gehoord heeft. Speelt op het ogenblik ook voor de Comedy Explosion, Mojo Concerts, de Comedy Adventure en de Comedy Nights.

Op dit ogenblik is hij bezig met een onlince comedy show genaamd “Da Show” waar je binnenkort op www.dashow.nl korte sketches van hem en andere artiesten kan verwachten.

Is naast een fanatiek basketballer ook een getalenteerd vormgever/webdesigner en lang (1,96m).

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.