Katja

Bron: www.aandegrotemarkt.nl

De mensen laten lachen en met mooie liedjes aan het denken zetten. Een beetje naar zichzelf laten kijken. Het gaat naast actuele zaken ook over ouder worden, over vrouw zijn en man zijn.

Katja is tot haar vijfendertigste man geweest. Dat ze ooit vrouw zou worden wist ze al lang. Hoewel ze nu op en top vrouw is, ze noemt zichzelf een “she male”, is haar cabaret geen verkleedpartij. Verwacht van haar geen bitcherige opmerkingen of nichterige transseksuele grapjes. Ze is niet grof of vals. Er is wel degelijk diepgang. In Katja zitten man, vrouw en God. Met haar optredens probeert ze een lans te breken voor de ongelukkige homo’s, transseksuelen en potten achter de geraniums. Zonder nep te zijn. Want Katja is echt. Waag haar niet travestiet te noemen. Ze is een transseksuele vrouw: een “selfmade woman”,een vrolijke, gevoelige cabaretière die haar publiek bij haar shows weet te betrekken en vast te houden.
Katja gebruikt de energie van het publiek. Wat ze op een avond doet haalt ze uit de mensen zelf.

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.