Frank den Hollander

Deze twee leden van de in het Noorden van Nederland wereldberoemde cabaretgroep De Bende van Baflo Bill hebben de afgelopen jaren een reputatie opgebouwd als zeer goed op elkaar ingespeeld duo, dat elke bijeenkomst net dat beetje meerwaarde kan geven, dat ervoor zorgt dat de deelnemers nog jaren over die gebeurtenis spreken!

Alina Kiers en Frank den Hollander spelen al sinds 1987 samen. In dat jaar waren ze het directeursechtpaar van Circus Sjaak Spier, de succesvolle voorstelling van het varende gezelschap Theater te Water. Een jaar later begonnen ze samen met Peter de Haan het succesvolle trio De Bende van Baflo Bill, dat tot en met hun laatste voorstelling van hun laatste programma (juni ’98) overal in het Noorden van het land 10 jaar lang overvolle (schouwburg)zalen trok.

Frank den Hollander begon zijn cabaretcarrière 20 jaar geleden in het duo Rooie Rinus & Pé Daalemmer. Nu presenteert hij wekelijks een programma op TV-Noord, schrijft colums, presenteert avonden en treedt natuurlijk op met Alina Kiers, met wie hij sinds enkele jaren korte, humoristische acts brengt voor de meest uiteenlopende gelegenheden, zoals:

…een congres, dat na de zoveelste monotome voordracht, dreigt in te dutten…
…een symposium dat snakt naar een opfrisser…
…een openingshandeling die maar niet leuk wil worden…
…een bruiloft waar niks gebeurt…

Vormde een trio met Alina Kiers en Peter de Haan.

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.