Bas Grevelink

Bas Grevelink speelt al bij Comedytrain sinds dinsdag 30 oktober 1990. Wat is precies zijn talent? Het laat zich moeilijk omschrijven. Met name in de rol van Master of Ceremonies, die de comedians aankondigt en zo de overbrugging vormt van het ene optreden naar het andere laat hij jaar na jaar zien de sfeer te kunnen bepalen en, als dat nodig is, de eer te kunnen herstellen. Zorgzaam, ontroerend, principeloos en onberekenbaar baant hij zich een weg langs allerhande podia. Nu eens bindend, dan weer verscheurend, maar altijd vol overgave.

In zijn rol als voorzanger van de vele edities van het meezingspektakel “Ik ben blij dat ik je niet vergeten ben” begeleidt hij vele theaterseizoenen lang samen met zijn broer Ralf hele mensenmassa’s bij louterende samenzang. Recentelijk was hij nog te zien in de musical “Joseph”. Maar wie of wat is hij zelf? Voorzanger? Musicalster? Gastheer? Wat gaat er met hem gebeuren? Gaat hij tóch trouwen? Krijgt hij nóg een kind? Gaat hij óók solo? Wanneer gaat hij nou eindelijk eens een “act” doen? Wie is deze mens?

Tegenwoordig inspireert en motiveert Bas coaches, trainers, vrijwilligers, bestuursleden en allerhande andere sportliefhebbers in het begeleiden van jeugdsporters met de voorstelling “Wel winnen hè”!Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.