John Anders

Bron: www.johnanders.nl

John Anders is al vele jaren actief in de wereld van de verwondering. Op jonge leeftijd wist hij drie maal achtereen de jeugdprijs in Dordrecht te bemachtigen. Ook vele nationale prijzen op Nederlandse congressen, georganiseerd door de Nederlandse Magische Unie, zijn hem in de loop der jaren toegekend. Zowel op het gebied van het goochelen op toneel als op het gebied van table-magic (close-up) en niet te vergeten zijn straattheateract.

Daarnaast heeft hij zich ook toegelegd op het creatieve proces van een uitvoerend kunstenaar. Het bedenken van plots, effecten en methoden. Veel goochelaars raadplegen hem en/of hebben van zijn diensten gebruik gemaakt.
John schrijft ook boeken en is meerdere malen in het buitenland geweest om collega’s te inspireren en motiveren. Hij kan zijn acts dan ook in Frans, Duits of Engels presenteren.
Maar zijn voorliefde gaat toch uit naar het Nederlandse publiek en daar treedt hij ook het liefst voor op……..en misschien bent u wel degene waarvoor hij zijn “snelle handen” uit de mouwen steekt!

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.