Caroline Sanders

Bron: www.carolinesanders.nl

Caroline Sanders werd geboren op 8 maart 1976. Sindsdien is zij bezig haar vervelingsangst in deze wereld te overwinnen. Bezigheidstherapie is niets voor haar. Wat valt er te bezigen als er nog zoveel veranderd moet worden. Als de wereld verandert, is er geen therapie meer nodig. Maar wat is de wereld? En wat moet er dan veranderen?

Haar programma is een aaneenschakeling van ervaringen uit het dagelijks leven op komische wijze verteld. Pogingen tot het herleven van het kind-zijn lijken altijd weer in het water te vallen in de serieuze volwassenheid van alledag. Communicatiestoornissen, deerniswekkende dialogen, ondefinieerbare gevoelens en rare praktijken lijken het gevolg.
Gelukkig is daar het podium nog.

In 2006 won Caroline het Griffioen Cabaret Festival en stond ze in de finale van het Knock-Out Comedy Festival. Eerder nam ze al het brons van de Lucky Strike Talent Tour naar huis. Verder staat ze regelmatig in Comedy Café Amsterdam en organiseert ze een maandelijkse cabaretavond.

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.