Omar Ahaddaf

Omar was actief bezig in Marokko met diverse theaterprojecten en volgde onderwijs aan de Abdelmalek Essaadi-universiteit, Tetouan. Hij reisde in 1999 illegaal naar Nederland en kreeg in 2001 les aan de Amsterdamse Theater Academie. Met Hakim Traïdia toerde hij door Nederland met de kindervoorstellingen “Mohamlet” en “De Nieuwe Kleren van de Keizer” en “Achmed van Oranje”.

In 2006 deed Ahaddaf mee aan het Knock Out Comedy Festival en behaalde hij de tweede plaats. In datzelfde jaar won hij de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en was hij halve finalist van de Culture Comedy Award.

In 2013 deed Ahaddaf drie keer mee aan de voorstelling “LULverhalen”. Deze voorstelling was bedoeld als tegenhanger van “De Vagina Monologen”. Hij speelt geregeld tijdens de open podia van het stand-upcomediancollectief Comedy Café en wordt regelmatig uitgenodigd om tijdens de voorstellingen van Marocomedy (Marokkaanse stand-uphumor) de Master of Ceremony te zijn.

Omar speelt geen avondvullende voorstelling in 2017-2018.

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.