Margriet Bolding

Margriet Bolding is afgestudeerd in de Persoonlijkheidspsychologie en Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens haar studie vond ze met name de toegepaste psychologie interessant, zoals het maken en geven van trainingen en het ontwikkelen van loopbaaninstrumenten. Het concreet maken van de persoonlijke ontwikkeling van mensen is een grote passie van Margriet. Voor haar afstudeeronderzoek heeft Margriet een nieuw loopbaaninstrument gemaakt in opdracht van het bureau GITP International B.V.
In 1999 heeft Margriet de Persoonlijkheidsprijs gewonnen op het Groninger Studenten Cabaret Festival en sindsdien maakt ze cabaret op maat voor bedrijven en instellingen.

Margriet heeft ruim vier jaar gewerkt bij de Provincie Groningen, op de afdelingen Cultuur, Omgevingsbeleid en Personeel & Organisatie. Ze is projectleider personeelsinstrumenten geweest en heeft de invoering van competentiemanagement en 360 graden feedback bij de Provincie Groningen begeleid.

Sinds 2006 runt Margriet haar eigen bureau voor Training en Entertainment. Met succes! In 2008 won ze de 2e prijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en sindsdien maakt zij avondvullende cabaretprogramma's voor theaters in heel Nederland. Viva Depressiva! 2009-2012, Laaghangend Fruit 2012-2014, Zo Zijn We Niet Getrouwd 2014-heden. Daarnaast is haar trainingspraktijk even bloeiend. Met freelance docentschappen bij Hogeschool Windesheim en TSM Business School vult zij haar incompany trainingsopdrachten mooi aan. Sinds 2012 is Margriet ook gespecialiseerd in het begeleiden van intervisietrajecten.
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.