Andries

Bron: www.delftsblok.nl

Andries is een lentekind, een stier, hedonist én hypochonder. Dat is niet wat hij vindt, of zelf heeft besloten of heel erg bijzonder. Dat zijn geen keuzes. Soms bén je gewoon iets. Daar doe je niks aan. “Ze” zeggen dat Andries vaak zichzelf niet is. Dat hij vaak een typetje is.

Andries denkt dat iedereen typetjes is. Maar dat typetjes de neiging hebben om binnen te spelen. Niet zo gek. Binnen spelen is veel leuker dan buiten. Binnen staat je speelgoed. Binnen staat je verkleeddoos, binnen is het warm en binnen weet je de weg. Binnen liggen oude foto’s, je eigen rommel en mag je je muziek heel hard aanzetten. Dat doe je niet buiten.

Sommige dingen doe je gewoon niet. Omdat het zo hoort.
En zo hoort Andries het ook. Welke dingen dat zijn weet Andries nog niet precies, maar hij is er mee bezig. Komt ie nog wel op terug.

In de tussentijd geeft Andries met veel liefde les aan de toekomst van Nederland. Iemand moet het doen, dus waarom hij en zijn typetjes niet?

Geef Andries een zak nootjes en hij is in de zevende hemel

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.