Philippe de Maertelaere

De Vlaamse “Caveman” van Philippe De Maertelaere is een enorm succes. De voorstelling speelde ruim 400 keer in Gent en is daarmee de langst lopende one-man comedy in de Vlaamse theatergeschiedenis. Vanaf 2008 gaat hij met “Caveman” op tournee door Vlaanderen.

Philippe De Maertelaere IS “Caveman” ! Hij heeft zich het personage helemaal eigen gemaakt. Met zijn taal, zijn gevoel voor humor en zijn improvisatietalent zet hij een schitterende en onvergetelijke “Caveman” neer.

Philippe is de helft van het wereldbekende Vlaamse theaterduo Wurre Wurre. Met hun visuele absurde humor toerde WW langs talrijke internationale festivals van Canada tot Afrika en van Japan tot Nieuw-Zeeland. In de jaren ’90 waren ze Cultureel Ambassadeur van Vlaanderen. Momenteel toert Philippe opnieuw de wereld rond als de helft van het burleske duo Les Flamiches Noirs i.s.m. Yvo Mentens.

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.