Kiki Schippersprint pagina WAAR

Fotograaf: Pleunie van Raak

Eigenwijs, ontwapenend, kwetsbaar en fel: met haar liedjes verovert Kiki Schippers ieder publiek. Ze won Cameretten, de Annie M.G. Schmidtprijs en werd nét niet de Slimste Mens. In satirische bijdrages op radio, tv en in de krant bijt ze zich speels vast in de actualiteit. Maar net wanneer ze een rustige haven denkt te bereiken vliegt ze genadeloos uit de bocht. Verrassend, ontroerend en muzikaal fileert ze de zoektocht naar houvast wanneer alle grond onder je vandaan valt. WAAR je dan naartoe gaat? Kiki Schippers: een wervelstorm aan grote ideeën, meeslepende muzikaliteit en keiharde comedy.

Regie: Wilhelmer van Efferink Techniek: Antoine Bronkhorst Decor: Roos Veenkamp Kostuum: Zita Made Kostuumadvies: Carin Eilers, Nola van Timmeren Tekstredactie: Michiel de Regt, Floris van Delft Technische ondersteuning: Nick Bek Lichtontwerp: Tim VermeulenDeze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.