Esmee van Kampenprint pagina
Kuthola

Fotograaf: Mark Engelen

Kuthola is een ronduit (h)eerlijke one-woman-show waarin op komische wijze wordt afgerekend met nuance en gene. Een ongecompliceerde avond uit, waarbij een flink beroep op uw lachspieren wordt gedaan. Na rollen in films, televisieseries en musicals geeft actrice Esmée van Kampen nu een ongecensureerd kijkje in haar eigen denken en doen. Soms herkenbaar kwetsbaar, soms met een gestrekt been, maar altijd zonder schaamte. Esmée relativeert, ventileert en fileert de dingen die in het dagelijks leven op haar pad komen, in een aaneenschakeling van zowel vrolijke als gevoelige monologen, liedjes, stand-up en hilarische typetjes.

Met medewerking van ‘haar drie mannen’ voor de muzikale begeleiding en een portie breedgeschouderd tegengas.

Esmée van Kampen begon haar professionele carrière als jongste hoofdrolspeelster ooit van Nederland in de musical Hairspray. Bij het grote publiek werd ze bekend door haar verschijning in de commercials van PLUS, waarna ze al snel grote rollen kreeg in bekende films en televisieseries. Recentelijk schitterde ze o.a. in Komt een man bij de dokter, Familie Kruys, De TV Kantine, Hemelrijken, The Christmasshow en Dit zijn wij.

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.