Renee van Bavelprint pagina
What a Wonderful World

Fotograaf: Patrick Steyn

Laat je dagelijkse dag achter je. Trek je pak aan. Je mooiste jurk.
Dof je op en kom. We gaan uit. It is showtime!

Want is het niet een wonderful world? Of is het een mad world? Het is een wonderful mad world! En dat gaan we vieren. Met een feelgood show vol “Lebenslust” en “joie de vivre”. Een avond lang muzikale comfortfood waarin Van Bavel legendarische songs uit het liedrepertoire van de wereld zingt. Van Brèl tot Britney en van Dietrich tot Rick Astley. Van Bavel neemt je met chansons, klassiekers, onverwachte popsong-covers en verhalen mee op wereldreis. Met als rode draad niet alleen de de vurige lokken van de zangeres, maar ook haar liefde voor deze mooie, gekke wereld.

Met succes staat Renee van Bavel al jaren op de bühne in binnen en buitenland. Ze schreef en zong op speciaal verzoek voor veteranen, het Nederlandse Koningshuis en de President van Duitsland. Nu komt ze met haar virtuoze pianist uit Berlijn en zingt ze voor u de sterren van de hemel.

Reacties op haar vorige concerttournee “Mensenkind, van Bavel zingt Herman van Veen”:

‘Mensenkind is een van de mooiste theaterconcerten in dit genre in jaren. Het publiek was echt geraakt, ontroerd, overweldigd, door de prachtige liedjes, de verbindende verhalen en Renee’s weergaloos mooie stem.’
Directeur Theater Piet Mondriaan

“Ik heb, laat ik maar eerlijk zijn, de hele avond tegen mijn tranen zitten vechten. Uit ontroering om zo veel moois, met zo veel liefde, eerbied en vakmanschap door haar vertolkt.”
Frank Verhallen – programmeur Verkadefabriek

“Poeh hé, wat kan die van Bavel zingen!”
PAROOL

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.