Renee van Bavelprint pagina
“Mensenkind” Renee van Bavel zingt Herman van Veen

Op vriendelijk verzoek en een lang gekoesterde wens: Renee van Bavel kijkt naar de wereld en bezingt haar met het repertoire van Herman van Veen.

In “Mensenkind” verbind Renee van Bavel het werk van Herman van Veen met haar eigen verhalen en observaties en zet op die manier de klassiekers zoals “Liefde van later”, “Suzanne” en “Cirkels” in een nieuw licht. Begeleid door haar pianist zingt Renee op eigen wijze het vroege werk uit de tijd van toen de zanger de leeftijd had die Renee nu heeft.
“Puur en prachtig!” aldus Herman van Veen.

Frank Verhallen (stadsprogrammeur Den Bosch) over de voorstelling: “Ik heb, laat ik maar eerlijk zijn, de hele avond tegen mijn tranen zitten vechten. Uit ontroering om zoveel moois, met zoveel liefde, eerbied en vakmanschap door haar vertolkt. En omdat ik af en toe moest terugdenken aan twintig jaar geleden: hoe Renee begon en toen Herman van Veen “Dag Mensenkind” tegen haar zei”.

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.