Nationaal Theaterweekend aanstaande vrijdag van start print pagina
(25-01-2018)

Laatste kaarten beschikbaar voor slechts tien euro

Aanstaande weekend vindt de derde editie van het Nationaal Theaterweekend plaats.
Ruim 70 theaters in Nederland nemen deel en bieden samen meer dan 220 voorstellingen aan voor slechts tien euro. Buiten de voorstellingen om hebben de theaters vele extra activiteiten georganiseerd, van kinderdisco, workshops ‘Hoe word ik een superheld’ tot het abseilen van een trekkenwand, kamperen op het toneel en diverse masterclasses.
Ondanks dat een groot deel van de voorstellingen reeds zijn uitverkocht zijn er nog kaarten beschikbaar voor mooie voorstellingen in verschillende genres; cabaret, musical, toneel, concerten, familievoorstellingen. Een uitgebreid overzicht van de voorstellingen en activiteiten in het theater bij jou in de buurt vind je op www.nationaaltheaterweekend.nl.

Nationaal Theaterweekend
Het Nationaal Theaterweekend is een initiatief van het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Nationaal Theater Fonds. Om het theater vak te vieren en heel Nederland te laten zien hoe leuk, mooi, waardevol, ontroerend, grappig of fijn een avondje theater kan zijn is het Nationaal Theaterweekend in het leven geroepen in 2016. Voor de bezoeker een ideaal moment om het theater in de buurt te (her)bezoeken, maar ook voor de ruim 70 deelnemende theaters om hun bezoekers te ontmoeten middels diverse activiteiten. Het Nationaal Theaterweekend wordt mede mogelijk gemaakt door de BankGiro Loterij.
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.