Finalisten BNNVARA Leids Cabaret Festival 2018 bekend print pagina
(16-02-2018)

Op donderdagavond 15 februari 2018 maakte Rinske Wels als woordvoerder van de jury, in een bomvolle Leidse Schouwburg, de drie finalisten bekend die door de jury werden gekozen. Zij spelen tijdens de finale op zaterdag 17 februari 2018.

De drie finalisten die het zaterdag 11 februari 2018 in de finale tegen elkaar opnemen zijn:

* Kasper van der Laan
* Farbod Moghaddam
* Jeroens Clan

De vakjury bestaat dit jaar uit Norbert ter Hall (televisie- & theater regisseur / schrijver / producent), Rinske Wels (journalist bij o.a. Trouw), Loek Buys (programmeur Theater Junushoff, Wageningen) en Cherany Emck (assistent programmeur Theater aan de Slinger Houten en programmeur Evertshuis Bodegraven).

BNNVARA Leids Cabaret Festival

Het BNNVARA Leids Cabaret Festival viert dit jaar haar 40e jubileum. Het wordt sinds 1978 in Leiden georganiseerd en is een vooraanstaand podium voor jong cabarettalent. Zij probeert jong cabaret- en theatertalent te stimuleren door de deelnemers zowel voor, tijdens als na het festival intensief te begeleiden en waar mogelijk is een brug te slaan tussen amateurcircuit en professionele podia.
Gevestigde namen zoals Lebbis, Dolf Jansen, Najib Amhali, Sanne Wallis de Vries, Wim Helsen en uit de nieuwere generatie cabaretiers de Partizanen, Tim Fransen, Thijs van de Meeberg en Martijn Kardol begonnen ooit hun carrière op het toneel van VARA Leids Cabaret Festival.

Lees meer op: http://www.leidscabaretfestival.nl
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.