Finale Utrechtse stand-up comedywedstrijd op vrijdag 9 maart diverser dan ooit print pagina
(22-02-2018)

Wie wint dit jaar de Comedy Talent Award, de enige stand-up comedywedstrijd van Nederland, en mag spelen op het prestigieuze Utrecht International Comedy Festival 2018 op vrijdag 6 en zaterdag 7 april? Dat is de vraag waar het om draait tijdens de Comedy Talent Award-finale op vrijdag 9 maart in de Comedyhuis Club aan de Oudegracht 36 in Utrecht. En dat wordt een leuke en diverse avond met twee Belgen, drie Nederlanders, twee vrouwen en vooral: een berg aan steengoede grappen!

De finale van de Comedy Talent Award (CTA) is dit jaar diverser dan ooit. En da’ss goed nieuws voor de neutrale toeschouwer, want die krijgt een mooi overzicht van hoe leuk en afwisselend stand-up comedy kan zijn. Waar anders zie je in één avond het schattig absurdisme van Stefan Hendrikx, vileine gezelligheid gebracht door Felix van den Berg, een stortvloed aan woordgrappen van Marc van Gestel, Nadja Schijf’s ironische verhalen over het leven als gescheiden vrouw, de verhalen van Vlaamse mijnenruimer Yannick Noben en de pikdonkere humor van ras-cynicus Amelie Albrecht uit België? Alleen bij ons op vrijdag 9 maart! Zorg dat je erbij bent: kaartjes zijn 15 euro.

UTRECHT INTERNATIONAL COMEDY FESTIVAL

De twee winaars van de publieks- en juryprijs van de Comedy Talent Award-finale mogen spelen op het Utrecht International Comedy Festival op vrijdag 6 en zatrdag 7 april in TivoliVredenburg. Dit is het grootste stand-up comedyfestival van Nederland, en is dé plek waar comedyfans nieuwe grappenmakers kunnen ontdekken voor een prikkie Kaartjes voor het UICF zijn nu te koop op http://utrechtinternationalcomedyfestival.nl/
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.