Minister De Jonge eerste gast in nieuw seizoen van de Kwis print pagina
(14-03-2018)

Seizoen 10 begint komende zaterdag 17 maart

Hij is politicus voor het CDA, vicepremier en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Daarnaast staat hij bekend om zijn veelkleurige schoenen. Maar vanaf nu nog veel belangrijker: hij is de eerste gast in het tiende seizoen van het BNNVARA-programma De Kwis. Minister Hugo de Jonge neemt plaats naast gastheer Paul de Leeuw en wacht af wat de meest gevreesde kwismasters van Nederland voor hem in petto hebben. Ook in dit tiende seizoen onderwerpen Joep van Deudekom, Rob Urgert, Niels van der Laan en Jeroen Woe hun gasten weer aan muzikale parodie├źn, aan de Spannende Toon, aan de Inkwisitie en aan de inmiddels legendarische Lopende Band. De Kwis is vanaf 17 maart elke zaterdag om 21.20 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

In 2016 won De Kwis het prestigieuze TV-Beeld voor Beste amusement. Eerder werd De Kwis ook genomineerd voor de Zilveren Nipkowschijf. Het programma wordt geschreven door de vier kwismasters, samen met schrijver Edo Schoonbeek en eindredacteur Hans Riemens.

Lees meer op: http://www.https://bnnvara.nl/
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.