Keihard lachen op 22 april met Roel C. Verburg, Marc van Gestel, Fabian Franciscus, Rick Broers, Oscar Arnold en Frank Brasser. print pagina
(17-04-2018)

Lachen is een vrolijke workout: om te glimlachen gebruik je 17 spieren, schaterlachen doe je met je hele lijf en de heilzame werking ervan kan dagenlang aanhouden. Wees de lachende eerste tijdens comedyshow Keihard Lachen in Podium de Flux. Tijdens deze bomvolle oneliner show zullen onder andere Roel C. Verburg, Riza Tisserand en Marc van Gestel het podium betreden.

Als één van de weinige comedians van Nederland weet Roel C. Verburg stand-up comedy te combineren met muziek; en waar bij de meeste cabaretiers de liedjes vaak een rustpunt vormen, gaan bij Roel de grappen (ook in zijn liedjes) in hoog tempo door.

Wat er ook gebeurt: Marc van Gestel houdt het droog. Gortdroog. De Deltawerken kunnen trots op hem zijn. Een mix van oneliners, strakke grappen en slimme maar soms ook heel melige observaties. Verwacht geen overdaad aan energie of emotie. De lach staat centraal. Hij is finalist van de Comedy Talent Award.

Daarnaast mag je oneliners verwachten van onze eigen huiscomedian Fabian Franciscus. Hij is oprichter van Keihard Lachen en momenteel teamcaptain bij ‘And Then You Die’. Rick Broers was er de vorige editie ook bij. Hij is een bekende Youtube mooiboy en begenadigd one-liner specialist. Ook Oscar Arnold is erbij. Hij is halve-finalist van het Leids Cabaret Festival en speelt nu een avondvullende voorstelling met de ‘einde van de wereld-conference’. Ten slot, Frank Brasser. Als finalist van de Comedy Slam weet hij ook zonder twijfel een aantal pakkende one-liners te produceren.

Zondag 22 april vanaf 21:00 uur
Voorverkoop: € 10,25
Deurverkoop: € 14,00
Deur open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Podium de Flux
Zuiderkerkstraat 2
1501 NE Zaandam

Lees meer op: http://www.podiumdeflux.nl/?action=event&genre=overig&post=226
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.