Finalisten jubileumeditie Amsterdams Studenten Cabaret Festival zijn bekend print pagina
(24-04-2018)

Dit jaar viert het Amsterdams Studenten Cabaret Festival haar 25e verjaardag op grootse wijze. Het Amsterdams Studenten Cabaret Festival (ASCF) is een jaarlijks terugkerend cabaretevenement voor jonge, beginnende cabaretiers. Het voornaamste doel van het ASCF is om jong talent een opstapje te bieden naar een carrière binnen de cabaretwereld, mede door hen tijdens het festival de kans te bieden om voor een groot publiek op te treden. Enkele voorbeelden van cabaretiers die via het ASCF een plek in de cabaretwereld wisten te veroveren zijn oud winnaars als Merijn Scholten, Alex Ploeg, Pieter Derks en Tim Fransen.

Afgelopen twee weken waren de halve finales van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival (ASCF). Na een spannende avond in het Tobacco Theater afgelopen zaterdag werd de laatste plaats in de finale veroverd door Destin Sleutel tijdens de tweede halve finale. Samen met Thjum Arts (winnaar 1e halve finale) en cabaretduo Meeuw Roovers & Robert van Leeuwen (de winnaars van de wildcard) zal Destin alles uit de kast halen tijdens de finale op 25 mei in het DeLaMar Theater.

25 mei 2018 (20:30 – 23:15 uur)
DeLaMar Theater, Marnixstraat 402
Presentator: Tex de Wit
Slotact: Van der Laan en Woe

Finalisten:
Destin Sleutel (winnaar jury prijs Griffioen Zuidplein Cabaret Festival)
Roovers & Van Leeuwen (halvefinalisten Cameretten)
Thjum Arts (winnaar Comedy Talent Award)

Lees meer op: http://www.ascf.nl
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.