Summer of Laugh: Comedy, Cabaret en Muziek in de eigen zaal EN in het Openluchttheater Zuiderpark print pagina
(11-05-2018)

Zo kan het publiek de hele zomer door genieten van humor op professioneel niveau met Sjaak Bral als rode draad door (bijna) alle voorstellingen.

Sjaak houdt van zijn stad in de zomer. Hij maakt je daar in de Summer of Laugh graag deelgenoot van. Humoristisch, scherpzinnig, eigenwijs, trefzeker.
Andere artiesten die je kunt zien in een of in beide theaters: de Règâhs, René van Meurs, Farbod Moghaddam, Soundos el Ahmadi, Rayen Panday, Kasper van der Laan, Janneke de Bijl, Jeroen Leenders, Berit Companjen, Marco Lopes, Matroesjka en Raoul Heertje en Howard Komproe en ‘as we speak’ worden de verschillende line-ups nog aangevuld.

Voorstellingen:

Diligentia: 8 en 29 juni + 13 juli Comedynights
Zuiderparktheater: 28 juli, 11 augustus Comedynights en op 24 augustus Theaterconcert in de buitenlucht door het cabaretduo Yentl en de Boer (bekend van DWDD/Jeroen Pauw/Oerol en meer)

Alle avonden worden aangekleed in een zomerse sfeer en hebben ruim voldoende aandacht voor dat wat je als Hagenaar in de zomer nodig hebt: Humor en gezelligheid. De Comedynights worden na afloop opgeluisterd met een optreden door Pica DJ.

Lees meer op: http://www.diligentia-pepijn.nl
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.