Margreet Markerink, Kees Scholten en Emmy Storms winnen juryprijs 10e Utrechts Kleinkunst Festival. print pagina
(14-05-2018)

Publieksprijs naar Maarten Peters. Joost Ariëns wint Persoonlijkheidssprijs.

In het Rijksmonument Schiller Theater Place Royale te Utrecht streden zaterdagavond 12 mei jl. tijdens een zinderende GRAND FINALE vijf deelnemers om de felbegeerde Utrechtse Kleinkunst Prijs. Iets voor middernacht maakte juryvoorzitter Arie van Viegen bekend dat Margreet Markerink, Kees Scholten en Emmy Storms de juryprijs hadden gewonnen. De organisatie van dit succesvol verlopen festival maakte bekend dat Maarten Peters door de toeschouwers was bekroond met de publieksprijs. Joost Ariëns kreeg uit handen van Hannie en Steef Schinkel de Persoonlijkheidsprijs uitgereikt.

Anouk Kragtwijk- cabaretière – en Steef Schinkel zorgden voor de presentatie. Anouk bracht enkele hilarische liederen en anekdotes die voor een voortreffelijke sfeer zorgden.

Juryvoorzitter Arie van Viegen roemde het winnende trio en feliciteerde hen met de welverdiende juryprijs. Zanger/acteur Kees Scholten en pianiste/componiste Margreet Markerink brachten vertalingen van oude en nieuwe Argentijnse tangoliederen, aangevuld met eigen composities van Margreet. Emmy Storms begeleidde hen op viool.

Lees meer op: http://www.schillertheater.nl
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.