Hommage aan Liesbeth List print pagina
(03-06-2018)

Op zondagmiddag 10 juni organiseert Elisah Baijens, dochter van … , een hommage aan Liesbeth List. La Grande Dame zelf is erbij. Jij ook?

OPTREDENS

De Liesbeth List Band
‘De mannen van’ mogen natuurlijk niet ontbreken op een dag die in het teken zal staan van Liesbeth List. Ton Snijders, Peter van Benthem, Lené te Voortwis en Florian Hoefnagels.

Han Kooreneef
Tekstschrijver en componist van onder andere Heb het leven lief, zingt Jij moet blijven en vertelt over zijn bijzondere band met Liesbeth

Daan Bartels
Kleinkunstkenner en oprichter van de website Het Lied neemt ons deze voorstelling mee door het leven van Liesbeth.

Dave Boomkes
Biograaf Dave Boomkes leest voor uit de onlangs verschenen biografie De dochter van de Vuurtorenwachter.

Paul Pestman
Archivaris Paul Pestman vertoont nog nooit eerder uitgebrachte beelden en foto’s uit de rijke carrière van Liesbeth.

EXPOSITIE

Kunst / kleding / onderscheidingen
De topstukken uit het archief van Liesbeth worden op deze dag tentoongesteld. Afhankelijk van uw tickets heeft u vooraf of na afloop van de voorstelling toegang tot de expositie.

ONTMOET

Liesbeth List
Een hommage is natuurlijk niet compleet zonder de aanwezigheid van La Grande Dame zelf. Ontmoet haar na afloop waar ze haar laatste biografie zal signeren. Ook de artiesten die zullen optreden, zijn na afloop te vinden in de foyer voor een gezellige nazit. De nazit duurt tot 18:00 uur.

VIP

Voor de snelle beslissers is er een beperkt aantal VIP Tickets beschikbaar. Voor aanvang van de voorstelling wordt u in de expositieruimte ontvangen met luxe hapjes en drankjes. Bekijk daarna de voorstelling vanuit de beste stoelen in de zaal. Als extra ontvangt u een fotokaart met handtekening van Liesbeth List.

Schaffelaartheater
Theaterplein 1
Barneveld
10 juni 2018, 14:30 uur tot 18:00 uur, VIP: 13:45 uur tot 18:00 uur

Lees meer op: http://www.liesbethlist.nl
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.