Stand-up comedy na Utrecht Canal Pride in Comedyhuis Club Utrecht print pagina
(07-06-2018)

In de zomermaanden is de Comedyhuis Club eigenlijk gesloten maar op zaterdag 16 juni doen we de leukste comedyclub van Utrecht één avondje tóch nog open. Na de Utrecht Canal Pride kan er ‘s avonds bij ons gelachen worden om de meest verfrissende grappen. Want wat is er nou lekkerder dan op een zomerse dag eerst kijken naar beeldschone flaming queens om dan af te koelen met een koud biertje en de beste stand-up comedians?

De Comedyhuis Club zit naast Café Kalff, het kloppende hart van de afterparty van de Utrecht Canal Pride, aan de Oudegracht 36. De show vindt deze avond plaats in de grote zaal van De Kargadoor, zodat we geen last hebben van de stampende discobeats van LHBT’end Utrecht.

Let op: Kom op tijd naar deze show (die om 20.30 uur begint) want in verband met de Utrecht Canal Pride zal het érg druk zijn in het centrum. De Comedyhuis Club zit in De Kargadoor en die zit weer aan de Oudegracht 36, Utrecht.

Lees meer op: www.comedyhuis.nl
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.