Thomas van der Hulst wint 12e UCF 2018 print pagina
(11-06-2018)

Donderdag 7 juni en vrijdag 8 juni vonden de Halve Finales plaats van het Utrechts Cabaret Festival. Uiteindelijk werd beslist dat zes nieuwe talenten thuishoorden in de GRAND FINALE op zaterdag 9 juni.

Het was een feestelijke finale, ook dit jaar gespeeld in een knus en uitverkocht Rijksmonument Schiller Theater PLACE ROYALE. Daar maakte juryvoorzitter Erwin Lunstroo bekend dat Thomas van der Hulst de winnaar is van de juryprijs van het 12e Utrechts Cabaret Festival 2018. De publieksprijs ging naar het duo NETNIKS en de persoonlijkheidprijs werd door het bestuur van het Schiller Theater PLACE ROYALE toegekend aan Bader El Khalfi. De andere finalisten waren: Bodine Jeske, Rima Kawuwung en Frederique Arnold.

De jury bestond uit Erwin Lunstroo (voorzitter), Jan van Piekeren (artiest), Johan Franssen (gitareur/componeur), Mirjam van der Heide, Anne-Marijke van Dijken (art teacher and sculptor) en mede- eigenaar van het Schillertheater Hannie Schinkel- Keizer (zangeres). De presentatie lag in handen van Anouk Kragtwijk (journalist, cabaretière, presentator, columnist) en Steef Schinkel (onder meer columnist, mede-eigenaar Schillertheater, tevens voorzitter UCF).

Lees meer op: http://www.utrechtscabaretfestival.nl
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.