Lachend de zomer door print pagina
(01-07-2018)

Zomeravonden gevuld met humor, moraal, creativiteit, actualiteit en absurditeit in woord en muziek. Dat wordt buitengewoon lachen in de openluchttheaters met o.a. Veldhuis & Kemper, Yentl & De Boer, Rob Scheepers, Steven Brunswijk, Marion Kicken, Kasper van der Laan en Raoul Heertje.

De meest persoonlijke voorstelling ooit, confronterend, heel grappig en verrassend ontroerend … Het resultaat van een jaartje bijpraten. Dat is de nieuwe voorstelling ‘Geloof ons nou maar’ van Veldhuis en Kemper vol ijzersterke humor. Te zien in Ede, Heeswijk-Dinther, Eibergen en Bloemendaal.

Het muzikale absurdistische cabaretduo Yentl & De Boer betreedt het podium in Bloemendaal, Den Haag, Nijmegen, Ede en Heeswijk-Dinther met hun allermooiste, grappigste en meest ontroerende liedjes.

Twee maal een Comedynight in Den Haag (in samenwerking met Diligentia) met o.a. Sjaak Bral, Kasper van der Laan, Janneke Bijl, Cabaretduo Matroesjka, Raoul Heertje, Jeroen Leenders en Berit Companjen.

Mariahout brengt Zomerton met Boy Jansen, Marion Kicken en het duo Erpels, gepresenteerd door Berry Knapen. Lachen is gegarandeerd. In augustus gevolgd door Rob Scheepers met ‘Kom maar op!’, scherpe, hilarische en herkenbare verhalen over alledaagse situaties.

Een onvergetelijke avond in Luyksgestel met theatermakers met een Brabants accent en nationale allure, De Mannen van Achterom, terug van weggeweest.

Comedynight Quatsch3 in Nijverdal met o.a. Johan Kampman, Rob Scheepers, Kasper van der Laan, Marion Kicken en Herman Kampman voor een gevarieerde en vermakelijke avond.

Kortom, lachend de zomer door in de meest magische theaters van Nederland.

Lees meer op: http://www.openluchttheaters.nl
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.