Deelnemers gezocht voor de Kei Grappigste! print pagina
(13-07-2018)

Vertel jij de hele avond moppen op een verjaardag of ligt iedereen in een deuk als jij vertelt wat je nu weer is overkomen dan is het misschien tijd om daar eens mee het podium op te gaan!

In september 2018 krijg je deze kans, want dan staat Reusel in het teken van een gloednieuwe wedstrijd: “De Kei Grappigste”!

In “De Kei Grappigste” zijn we op zoek naar mensen die maar 1 doel voor ogen hebben, namelijk mensen laten lachen. Of het nu stand-up, cabaret, moppen vertellen of een abstracte hilarische dansact is, alles mag en kan.

Via één van de voorrondes, die plaats zullen vinden op dinsdag 4 en 18 september, kun je je plaatsen voor de finale. In de finale, op zaterdag 29 september tijdens het Kei Grappig Weekend, wordt door het publiek bepaald wie De Kei Grappigste is. Hoofdprijs is behalve de eer, een videoregistratie van je optreden én een professioneel gemonteerde promo van jezelf, waarmee je je kwaliteiten nog beter op de kaart kunt zetten.

Dus ben of ken jij iemand die absoluut “De Kei Grappigste” is, meld je dan snel aan voor de voorrondes via www.keigrappig.nl.
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.