Cursus cabaretier in 5 weken print pagina
(27-08-2018)

Eind september start Huis van Puck een toffe cursus voor ambitieuze podiumbeesten die in 5 weken cabaretier willen worden. Gedurende 5 zaterdagen wordt je klaargestoomd voor deelname aan een echt open podium of cabaretfestival.
Voor mensen die begeleiding zoeken in het maken van een eigen cabaretprogramma en die dat het liefst samen doen met gelijkgestemden kunnen zich inschrijven voor dit traject.

Er wordt gekeken naar:
Wat is jouw unieke talent?
Wat is je kracht en wat je zwakte?
Wat is jouw stijl?
Wat wil je vertellen en kan je daar nog eerlijker in zijn?
Wanneer boei je het publiek?
En nog veel meer …

De eerste les werken we met heel veel oefeningen en het schrijven van eigen teksten en de andere 4 zaterdagen komt iedereen steeds met nieuw materiaal. Na afloop van deze cursus ben je voorgoed besmet met het cabaretvirus en is er geen weg meer terug.

Inschrijven kan door een mail te sturen met je naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer naar: corien.vanderpoll@huisvanpuck.nl

Docent Malinca Verwiel:
De begeleiding wordt gedaan door Malinca Verwiel die o.a Claudia de Breij en Leon van der Zanden heeft geregisseerd, voor het Amsterdams Kleinkunst Festival heeft gewerkt en in alle jury’s van de landelijke cabaretfestivals heeft gezeten. Ze heeft haar eigen bedrijf, www.humorinbedrijf.nl, waar ze rete-trots op is.

Data cursus: 29 september, 13 oktober, 27 oktober, 3 november, 10 november 2018
Tijden: 12:00-17:00
Prijs: € 285,00.
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.