Al Lubel (David Letterman Show) en anderen bij Comedy Cloud print pagina
(13-09-2018)

Fans van stand-up comedy van het hoogste niveau dienen zich op donderdag 20 september te melden bij de Comedy Cloud van TivoliVredenburg want daar gaat iets bijzonders gebeuren. Het Utrechtse stand-up comedycollectief het Comedyhuis haalt dan namelijk een bijzondere gast naar de Domstad: de Amerikaanse comedian Al Lubel, bekend van onder andere de David Letterman-show.

Onder comedyliefhebbers hebben de shows van Al Lubel een legendarische status. Deze Amerikaan maakt comedy zoals je dat eigenlijk nooit ziet: vol bizarre woordgrappen, rare gedachten en een hypnotisch gevoel voor ritme. Op het Utrecht International Comedy Festival 2018 was hij een van de meest geliefde artiesten en speelde hij een bomvolle Cloud Nine-zaal helemaal plat. Op donderdag 20 september komt hij terug om het allemaal nog eens dunnetjes over te doen. Mis hem niet!

Naast Al Lubel zijn er nog meer toppers zoals Mark Waumans, de gevatte Amsterdammer die in 2017 finalist was tijdens Cameretten met zijn piekgave observaties over hipsters, het Koningshuis en solliciteren. Ook komt wiskundige Tobi Kooiman van het Comedyhuis langs om met mathematische precisie het publiek uit de stoel te laten vallen van het lachen. De show staat onder leiding van master of ceremonies Berit Companjen: de pitbull van de Nederlandse comedy scene, dus ons advies aan het publiek: hou je commentaar voor jezelf, anders speel je met je leven.

Kaartjes zijn nu te koop op de website van TivoliVredenburg

Lees meer op: http://https://www.tivolivredenburg.nl/agenda/comedycloud-20-09-2018
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.