Inschrijving voor Comedy Talent Award geopend print pagina
(01-10-2018)

De grappigste nieuwe stand-up comedians ontdekken én helpen met doorbreken naar een professioneel niveau: dat is waar het allemaal om draait bij de Comedy Talent Award 2019. Tijdens de enige stand-up comedy wedstrijd van Nederland zullen ook deze editie weer meer dan 60 grappenmakers strijden om twee speelplekken op het Utrecht International Comedy Festival (UICF) in TivoliVredenburg. Het UICF organiseert deze wedstrijd elk jaar om stand-up comedy in het land naar een hoger niveau te tillen en roept talentvolle comedians aan om een gok te wagen. De inschrijving is nu geopend op www.comedytalentaward.nl.

VIJF JAAR

De Comedy Talent Award (CTA) is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot de meest toonaangevende competitie voor beginnende comedians. Niet slecht voor een wedstrijdje dat ooit begon in een piepklein keldertje in Utrecht. Professionele artiesten als Marco Lopes, Vincent Voeten, Oscar Arnold, Tobi Kooiman en Pieter van Breevoort gebruikten de wedstrijd als springplank naar een carrière in de comedy. Kortom: de CTA is waar talentvolle amateurs veranderen in echte knallers, ook omdat ze vanaf de halve finales een uitgebreid traject van workshops en trainingen volgen om te groeien als artiest.

COMEDYHUIS CLUB

De CTA vindt plaats in de knuste comedy club van Nederland: de Comedyhuis Club aan de Oudegracht 36 in Utrecht. In de Comedyhuis Club kunnen humorliefhebbers drie keer in de week terecht voor een dosis comedy, met op dinsdag een open mic met nieuwe grappen en op vrijdag en zaterdag shows met de beste comedians.

Comedy Talent Award – Overzicht van data

Maandag 19 november 2018 – CTA Auditie 1
Maandag 26 november 2018 – CTA Auditie 2
Maandag 03 december 2018 – CTA Auditie 3
Maandag 10 december 2018 – CTA Auditie 4
(Maandag 17 december 2018 – Optionele auditie bij veel aanmeldingen)

Vrijdag 11 januari 2019 – Halve Finale CTA 1
Vrijdag 18 januari 2019 – Halve Finale CTA 2

Zaterdag 2 februari 2019 – Finale CTA

Lees meer op: http://www.comedytalentaward.nl
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.