Aanmelding Leids Cabaret Festival 2019 gestart! print pagina
(16-09-2018)

Na een succesvolle 40ste jubileumeditie van het BNNVARA Leids Cabaret Festival zijn de inschrijvingen voor 2019 van start. Vanaf nu kunnen talentvolle theatermakers (die humor serieus nemen) en cabaretiers zich aanmelden. Dat kan tot en met 31 december 2018 via www.leidscabaretfestival.nl.

Alle data op een rijtje:

Aanmelden is mogelijk tot en met 31 december 2018.

13 & 20 januari – Audities in de Leidse Lente
2 & 3 februari – Workshopweekend (alleen voor deelnemers)
11 t/m 16 februari – Festival in de Leidse Schouwburg
Finalistentour vanaf 2 maart door het hele land

Wall of fame

Bij een nieuwe website, hoort een update van ons erfgoed & bestaansrecht; de oud-winnaars van het Leids Cabaret Festival. We spitten in hun heden en verleden en zetten ze netjes op een rijtje, zodat iedereen kan zien wie het ook alweer waren. Van Kasper van der Laan tot Katinka Polderman en Tim Fransen, en verder naar Javier Guzman en Najib Amhali. En hoe is het nu met, met, met …?

Aftermovie 2018

Afgelopen jaar bestond het Leids Cabaret Festival 40 (!) jaar. En dat werd gevierd. De gracht voor de Schouwburg zag eruit als die van het Bellagio, Spijkers met Koppen was live vanuit Leiden, er was een heuse openingsviering met ‘preken’ van Lebbis, Michelle David & The Gospel Sessions, Merijn Scholten en Sanne Wallis de Vries. En natuurlijk een spetterende finale met Farbod Moghaddam en Kasper van der Laan als winnaars.

https://www.leidscabaretfestival.nl/

Lees meer op: http://https://www.leidscabaretfestival.nl/
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.